beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Aantrekkelijke camping in Friesland aanbieding

Bent u op zoek naar een interessante camping in Friesland aanbieding voor een goedkope vakantie in eigen land? Camping De Ikeleane biedt u standaard een scherpe prijs voor een overnachting op ons fraaie terrein. Het maakt hierbij niet uit of u voor een kampeerplek kiest, of bijvoorbeeld voor een overnachting in een van onze accommodaties. Onze camping biedt u de rust en ruimte, die u van de provincie Friesland mag verwachten. Daarbij vormt het de ideale uitvalsbasis voor een rondtocht door de provincie en een bezoek aan de grootste plaatsen in Friesland.

Camping Friesland aanbieding voor uw vakantie

Houd onze website in de gaten, wanneer u wilt profiteren van een camping Friesland aanbieding. Ook op onze kanalen op sociale media delen we regelmatig berichten over onze camping en de mogelijkheden die we u bieden. We doen er alles aan om u een zo onbezorgd mogelijke vakantie te bieden. Op ons terrein vindt u in het hoogseizoen een animatieteam, welke uw kinderen vermaakt. Buiten het hoogseizoen om hebben uw kinderen op het speelterrein alle gelegenheid om zichzelf te vermaken en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te leren kennen. Het biedt u de mogelijkheid om even volledig bij te komen.

Gebruik maken van camping Friesland aanbieding

Wees er bij een camping Friesland aanbieding snel bij! Onze kampeerplekken en accommodaties zijn vaak al snel volgeboekt. Dit geldt in het bijzonder voor de zomermaanden, wanneer veel mensen zoeken naar een aantrekkelijke camping Friesland aanbieding voor een vakantie in eigen land. Wanneer mogen we u begroeten op ons kampeerterrein of in een van onze vakantieverblijven?

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.