beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Op camping in Friesland een huisje huren

De provincie Friesland heeft u ontzettend veel moois te bieden! Het is een provincie met diverse gezichten. Trek bijvoorbeeld naar een van de Friese meren, bezoek een van de Waddeneilanden vanuit Friesland of bezoek steden als Heerenveen en Leeuwarden. Op onze camping in Friesland een huisje huren biedt u een fijne uitvalsbasis voor deze activiteiten. Onze camping biedt naast een huisje ook alle ruimte om te kamperen met uw tent of caravan. Komt u liever met uw camper? Ook dat is mogelijk! Er zijn diverse camperplaatsen beschikbaar.

Mogelijkheden bij op camping in Friesland huisje huren

Camping De Ikeleane biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u op onze camping in Friesland een huisje wilt huren voor uw vakantie. Kies bijvoorbeeld voor een van onze comfortabele chalets. Komt u met een groter gezelschap? In dat geval kan onze luxe vakantiewoning voor zes personen een goede optie zijn. De vakantiewoning is van alle luxe voorzien om u een fijne tijd te bezorgen in onze provincie. Ga overdag op pad en speel in de avond een spelletje met het gezin! In het hoogseizoen bieden we op onze camping animatie aan voor de kinderen. Daarbij kunnen zij terecht op een van de speelvelden.

Direct op onze camping in Friesland een huisje boeken

Heeft u een keuze kunnen maken uit de verschillende mogelijkheden die Camping De Ikeleane u biedt? Op onze camping in Friesland een huisje reserveren doet u snel en eenvoudig via onze website. Vanzelfsprekend kunt u ons ook telefonisch of per mail benaderen, wanneer u een huisje wenst te reserveren. Houd er rekening mee dat onze vakantiewoning en chalets in het hoogseizoen al snel vol kunnen zitten. Reden genoeg om uw reservering tijdig te plaatsen.

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.