beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Kosten voor stacaravan in Friesland plaatsen

Bent u op zoek naar een plekje, waar u het hele jaar door prettig kunt vertoeven? Geniet van de rust en ruimte, die de provincie Friesland u te bieden heeft! Op camping De Ikeleane bieden we u de mogelijkheid om een stacaravan te huren. Het biedt u net iets meer comfort, dan het hele jaar door kamperen op onze kampeervelden. Daar waar een stacaravan u nog steeds het vrije gevoel van kamperen geeft. Wat zijn de kosten van een stacaravan in Friesland? In dit artikel vertellen we u er graag meer over.

Berekening kosten stacaravan in Friesland

Bij ons betaalt u een vast bedrag per jaar voor de huur van een stacaravan. Wel zo prettig, want u weet precies waar u aan toe bent aan het begin van het nieuwe jaar! De kosten van een stacaravan in Friesland komen daarmee uit op een prijs vanaf 1.365,00 euro. Houd er hierbij rekening mee, dat u een plaats huurt voor de stacaravan. De stacaravan zelf dient u elders te kopen en naar de camping te laten verplaatsen. Zo kunnen de kosten voor een stacaravan in Friesland hoger uitvallen, als u deze momenteel nog niet bezit. De plaatsen die te huur worden aangeboden zijn circa 130 vierkante meter groot.

Meer informatie over kosten stacaravan in Friesland

Op onze website vindt u meer informatie over de kosten voor een stacaravan in Friesland. Zo heeft u bij ons keuze uit een staplaats op drie velden (A, B en C). De kosten voor de eerste twee velden liggen op 1.365,00 euro per jaar bij 6 Ampère. Kiest u voor veld C, dan betaalt u 1.435,00 euro per jaar bij 6 Ampère. Voor een plek op veld A en B met 10 Ampère liggen de kosten voor een stacaravan in Friesland op 1.415,00 euro per jaar. Voor veld C ligt die prijs op 1.485,00 euro.

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.